Корейська компанія з виробництва дронів розвиватиме бізнес на Кіровоградщині

Корейська компанія з виробництва дронів розвиватиме бізнес на Кіровоградщині

Укрінформ
В одному з корпусів Льотної академії Національного авіаційного університету у Кропивницькому відкрили представництво центру для розробки безпілотних літальних апаратів компанії SafeusDrone (Республіка Корея) в Україні.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Майже 5 років ми розбудовуємо технопарк. Сьогодні до нас приїхали представники однієї з іноваційних країн світу -Республіки Корея, які мають значні досягнення в напрямку безпілотників. Ми співпрацюватимемо щодо моделей технопарку і в нас буде багато спільних заходів. На сьогодні в цьому центрі вже працюють викладачі та студенти нашого вишу”, - повідомив начальник льотної академії Сергій Неділько.

Читайте також: Європейська корпорація створила ударний дрон, здатний нести дві ракети

Основним напрямком співпраці з української сторони буде: розробка технологій застосування безпілотників для різних сфер призначення; навчання студентів володінню безпілотними апаратами та робототехнікою; організація курсів для операторів із застосуванням безпілотників; спільно з корейською фірмою організують мережу центрів обслуговування власників БПЛА.

Начальник льотної академії додав, що під час демонстрації розробок кропивницьких студентів, корейську сторону зацікавив безпілотник, який вміє виявляти пошкодження в лініях електропередач. Апарат був розроблений на базі Льотної академії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-