На ІТ-конференцію до Львова з’їхалися 300 науковців з різних країн

На ІТ-конференцію до Львова з’їхалися 300 науковців з різних країн

Укрінформ
У міжнародній ІТ-конференції "2018 IEEE Second International Conference on Data Stream Mining & Processing", яка відбулася у Львові 21-25 серпня, взяли участь 300 науковців з різних країн.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

"Майже 300 науковців з України, США, Німеччини, Кореї, Естонії, Польщі, Чехії, Арабських Еміратів, Великої Британії, Ірландії та інших країн приїхали до Львова на масштабну міжнародну конференцію "2018 IEEE Second International Conference on Data Stream Mining & Processing", що вже вдруге відбулася під егідою міжнародної організації IEEE Ukrainian Section", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Google випустить ноутбук з двома операційними системами

Проректор ITSTEPUniversity Дмитро Пелешко зазначив, що конференція вже вдруге відбувається в Україні та залучає провідних спеціалістів в галузі Data Science з усього світу. Також він наголосив, що наймолодшим доповідачем конференції був студент їхнього університету, який представив власний проект.

Конференція зібрала не лише науковців, а й практикуючих розробників. Працювали чотири секції, зокрема, гібридні системи обчислювального інтелекту, машинний зір та обробка образів, динамічний інтелектуальний аналіз даних та потоків даних, аналіз та моделювання великих даних та наука про дані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-