Apple інвестувала $300 мільйонів у

Apple інвестувала $300 мільйонів у "чисту" енергетику Китаю

Укрінформ
Американський технологічний гігант Apple заявив, що інвестував 300 мільйонів доларів в “чисті” енергетичні проекти у Китаї.

Про це повідомляє CNN.

Apple став засновником фонду, кошти якого спрямовані на отримання достатньої кількості поновлюваних джерел енергії. Кількість електроенергії, яку вони виробляють, еквівалентна майже мільйону будинків у Китаї.

Інвестиції Китаю в економічний потенціал останніх десятиліть завдали шкоди навколишньому середовищу країни та здоров'ю її громадян. Зниження рівня забруднення стало пріоритетним для влади, навіть якщо це стримує економічне зростання країни.

Читайте також: Apple у 2018 випустить бюджетну версію смартфона

Екологічна група Greenpeace попередила, що виробництво електроніки в Китаї споживає велику кількість “брудної” енергії. Вугільні електростанції сильно забруднюють екологію країни.

Генеральний директор Apple Тім Кук часто відвідує Китай. Компанія створює там центри досліджень і розробок. Багато продуктів фірми виробляють в Китаї, а потім розповсюджують по всьому світу. В останні роки Apple та інші великі технічні компанії продемонстрували виконання своїх зобов'язань щодо використання “чистої” енергетики в Китаї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-