Експерти: Apple хоче врятувати iPhone зниженням ціни

Експерти: Apple хоче врятувати iPhone зниженням ціни

Укрінформ
Аналітики вже спрогнозували вартість наступного покоління топових смартфонів Apple. 

Про це пише TechToday.

На думку експертів RBC Capital Market, виробник намагатиметься компенсувати падіння продажів зниженням ціни на деякі моделі iPhone.

«Найбільш захопливо буде спостерігати за ціною, особливо враховуючи обмежений успіх iPhone X з ціною $1,000+, – розповідає аналітик RBC Capital Markets Аміт Даріанані. – Ми думаємо, що модель з екраном LCD може отримати найбільші обсяги продажів (~35-50% від загалу) та може коштувати $700+».

Продажі Apple iPhone в першому кварталі 2018 року знизилися, показавши падіння 0,9% на рік. У штуках продажі після зниження склали 77,3 млн одиниць, тоді як прогнозувалися на рівні 80,2 млн гаджетів.

Читайте також: Apple може випустити до кінця року три нових iPhone

Падіння продажів компенсувалося значно більшою ціною нових iPhone – від $796, що на $100 вище за вартість попередніх аналогів. Однак така ціна, на думку аналітиків, лякає багатьох покупців. Саме тому майбутні iPhones можуть коштувати $700+, $899 та $999 відповідно. «Це знизить середню ціну, але, на нашу думку, підштовхне зростання продажів у штуках», – говорить Даріанані.

У майбутньому, за словами експерта, Apple взагалі може змістити фокус з iPhone на свої сервіси та продукти. Вони показують значно більше зростання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-