Apple може випустити до кінця року три нових iPhone

Apple може випустити до кінця року три нових iPhone

Укрінформ
Компанія Apple планує випустити до кінця 2018 року відразу три нові моделі iPhone.

Про це повідомляє Meduza із посиланням на Bloomberg.

За даними видання, першим стане смартфон під кодовою назвою D33 із одним з найбільших екранів близько 6,5 дюйма і роздільною здатністю 1242×2688. За розмірами новинка буде схожа з iPhone 8 Plus. Смартфон буде оснащений технологіями OLED і Face ID і працюватиме на процесорах А12 нового покоління.

Для деяких ринків Apple планує надати можливість використовувати D33 з двома сім-картами. Втім, остаточного рішення ще не прийнято. Компанія може віддати перевагу технології E-SIM, що дозволяє підключатися до різних стільникових операторів без необхідності використання другої сім-карти.

Читайте також: iPhone X "розучився" приймати вхідні

Ще двома новинками стануть оновлений iPhone X (кодова назва D32) і його бюджетна версія зі збереженням ключових функцій флагманського телефону. Нова версія iPhone X також буде працювати на процесорах А12. Його бюджетна версія буде мати LCD-екран, аналогічний тому, яким оснащені моделі iPhone 8.

У компанії Apple відмовилися від коментарів щодо інформації, отриманої Bloomberg.

Компанія Apple традиційно презентує нові моделі телефонів восени. Нова флагманська модель iPhone X надійшла в продаж в листопаді 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-