Для криптовалют створили перший в Україні гаманець

Для криптовалют створили перший в Україні гаманець

Укрінформ
Компанія Hideez Group презентувала перший український гаманець для криптовалют Hideez Wallet.

Як повідомляє Аin.ua, інженери компанії створюють його на базі вже розробленого ними пристрою - "розумного" брелока Hideez Key.

За словами CEO проекту Олега Науменка, це буде повністю окремий продукт із функціями гаманця для криптовалют і блокчейна в цілому.

У компанії запевняють, що Hideez Wallet відрізняється від існуючих аналогів (того ж Trezor) тим, що цей бездротовий пристрій може працювати з мобільними і десктопами. Для підписання транзакцій в ньому працює технологія Invisible Pin, яка працює як комбінація коротких і довгих натискань кнопки на пристрої.

Читайте також: Український хакер продавав базу міжнародної компанії за 3 біткоїни

"Її неможливо підглянути і перехопити, як, наприклад, паролі або стандартні PIN-коди", - говорить Науменко. Також, є можливість створити резервну копію приватного ключа - з одного такого гаманця на інший.

На сьогодні компанія вже створила першу партію пристроїв для тестів. Масове виробництво планують на кінець другого кварталу цього року. В Україні біржа криптовалют Kuna вже починає продаж пристроїв компанії для авторизації своїх користувачів.

Нагадаємо, команда Hideez Group, створена одним із засновників PocketBook Олегом Науменком, в серпні 2016 року розпочала продаж свого пристрою - бездротового брелока Hideez Key. Цей брелок вміє зберігати цифрові ключі і сертифікати, тобто з його допомогою можна відкривати двері, розблокувати комп'ютер або смартфон, проводити мобільні платежі і т. д.

Зараз він продається через Amazon в США, Канаді, Британії, Франції, Німеччини, Іспанії та Італії. Команда готується до виходу на ринок Індії через Amazon і планує вихід на корпоративний ринок в США і ЄС, з допомогою інтеграції з вендорами ніші Identity and Acces Managment.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-