NASA заморозило свої акаунти у Twitter і Facebook

NASA заморозило свої акаунти у Twitter і Facebook

Укрінформ
Американське аерокосмічне агентство NASA припинило використовувати соцмережі через урядовий "шатдаун" в США.

"Вибачте, але ми не будемо твітити/відповідати на повідомлення під час урядового "шатдауну". Крім того, всі публічні заходи NASA скасовані або відкладені до подальшого повідомлення", – йдеться у повідомленні NASA в Twitter.

Аналогічні повідомлення опубліковані у всіх офіційних Facebook-акаунтах агентства, а також в Instagram. 

Читайте також: NASA випробувало ядерний реактор для місії на Марс

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок американський Сенат дійшов компромісного рішення та прийняв більшістю голосів (81 проти 18-ти) законопроект про тимчасове фінансування урядових установ США.

Демократи й республіканці в Конгресі вже тривалий час не можуть досягти домовленості щодо продовження окремих ініціатив, затверджених адміністрацією Обами. Передусім, йдеться про так званий закон DACA, який захищає від депортації зі США мігрантів, що були ввезені в Америку нелегально в дитячому віці. Нинішній глава Білого дому Дональд Трамп виступає проти цього закону, втім демократи наполягають на його продовженні.

Досягнутий у понеділок компроміс у Сенаті полягає в тому, що переговори продовжаться до 8 лютого, але це не впливатиме на нормальне функціонування уряду Сполучених Штатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-