Bosch створила штучний інтелект, що дозволяє говорити зі своїм авто

Bosch створила штучний інтелект, що дозволяє говорити зі своїм авто

Відео
Укрінформ
Компанія Bosch розробила багатомовну систему голосового управління в автомобілі, що дозволить спілкуватися з машиною природним чином, не заучуючи жодних команд.

Про це повідомляє Naked Science.

Одна з головних проблем подібних голосових помічників полягає в тому, що зазвичай користувачам доводиться запам'ятовувати величезну кількість команд, на які можуть відреагувати ці системи.

Система Bosch призначена для усунення цієї проблеми і дозволить водію взаємодіяти з голосовим помічником, використовуючи будь-які словосполучення і речення. Як заявляє Bosch, це схоже на те, якби голосовий помічник був звичайним пасажиром.

У компанії заявляють, що система може автоматично розпізнавати і говорити на 30 різних мовах без зміни будь-яких налаштувань, а також відповідати 44 жіночими або 9 чоловічими голосами. Крім того, користувач може з легкістю змінити ім'я, на яке відгукується система.

 

Читайте також: В Італії розробили робота-листоношу, який "бачить" світлофори і транспорт

Інші корисні функції включають можливість працювати в автономному режимі без підключення до Інтернету – деяку інформацію, таку як дата і час, система буде зберігати самостійно.

Система також зможе визначати найбільш відповідний контакт для дзвінка, в залежності від місця розташування водія, часу і ситуації. Іншими словами, якщо у вас в контактах є дві людини з однаковими іменами, система з'ясує, кого з них ви, найімовірніше, хочете викликати.

Система буде продемонстрована на виставці CES 2018 наступного тижня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-