Названа дата тендеру на 4G в Україні

Названа дата тендеру на 4G в Україні

Укрінформ
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, прийняла рішення провести 26 лютого тендер на отримання ліцензій для впровадження зв’язку нового покоління 4G в діапазоні 1800 МГц.

Відповідне рішення ухвалене на засіданні НКРЗІ 21 грудня, повідомляє прес-служба Нацкомісії.

"У зв'язку із надходженням до НКРЗІ заяв від операторів телекомунікацій щодо вивільнення діапазону 1800 МГц для можливості впровадження у ньому також нової технології, НКРЗІ на засіданні 21 грудня 2017 року прийняла рішення провести тендер на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України для впровадження радіотехнології "Міжнародний рухомий (мобільний) зв'язок IMT" в смугах радіочастот 1710-1785 МГц, 1805-1880 МГц", - йдеться у повідомленні.

Датою початку тендеру затверджено 26 лютого 2018 року. А переможців планується оголосити у березні.

"Датою початку тендеру, яка є датою визначення серед претендентів на участь у тендері вже безпосередньо його учасників, затверджено 26 лютого 2018 року. Тендер відбуватиметься на відкритій і прозорій основі, що сприятиме підтриманню конкурентного середовища на ринку телекомунікаційних послуг та максимальному наповненню державного бюджету, з урахуванням необхідності забезпечення безперервності надання телекомунікаційних послуг споживачам. Визначення переможців тендеру попередньо заплановано на початок березня 2018 року", - повідомляє НКРЗІ.

Читайте також: Україна вже на 7 років запізнилася із впровадженням 4G - Кубів

Згідно із затвердженим оголошенням про проведення тендеру, повідомлення про намір взяти участь у тендері та інші документи тендерної пропозиції прийматимуться НКРЗІ із 26 грудня 2017 року по 26 січня 2018 року включно. До 22 грудня 2017 року на веб-сторінці комісії та в офіційному бюлетені НКРЗІ буде опубліковано текст оголошення.

Також НКРЗІ прийнято рішення утворити комісію з проведення тендеру та затвердити її склад, а також поінформувати уряд про умови тендеру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-