Завод

Завод "Укроборонпрому" став постачальником для Mercedes

Фото
Укрінформ
Нове державне підприємство "Електричні системи", що входить до складу ДК "Укроборонпром", стало офіційним постачальником комплектуючих для концерну Mercedes.

Таке рішення було прийнято після роботи на заводі аудиторів Daimler, повідомляє прес-служба “Укроборонпрому”.

"В нас працювала група аудиторів Daimler. Після ретельної перевірки вони дали позитивний висновок щодо нашого заводу. Нас офіційно визнали постачальником Mercedes", – повідомив очільник ДП "Електричні системи" Олександр Тіщенко.

Він також додав, що це стало можливо завдяки партнерству з американською компанією Delphi, яка вже має успішний досвід співпраці з "Укроборонпромом". Вже багато років поспіль ДП "ВО "Карпати", що в складі концерну, успішно виготовляє на її замовлення електрокабельну продукцію для автомобілів. Підприємство атестоване за міжнародною системою якості ISO 9001:2000, а за неухильне дотримання цілей у сфері якості його було сертифіковано й за міжнародною системою якості ISO TS 16949.

Нагадаємо, що в липні цього року "Укроборонпром" заснував на Вінниччині нове підприємство – ДП "Електричні системи". Американська компанія Delphi Corporation стала партнером цього виробничого проекту та вже розмістила перше замовлення.

Читайте також: Укроборонпром готує до випробувань 3D-радар 80К6Т

Нині підприємство активно навчає персонал та готується до офіційного старту своєї роботи, при цьому вже в 2017 році "Електричні системи" перерахують 6 млн грн податків до бюджетів всіх рівнів.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-