"Цифрова" революція: Кубів нарахував в Україні дві тисячі стартапів

Укрінформ
В Україні на сьогодні нараховується уже близько 2 тисяч стартапів і їх кількість постійно зростає.

Про це у ході ІІ міжнародного форуму Innovation Market сказав перший віце-прем’єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

Кубів зауважив, що новий світовий порядок є викликом, але й одночасно і можливістю для України. Він додав, що на відміну від трьох попередніх індустріальних революцій, немає лінійного зв'язку між лідерством країн у попередніх економічних укладах та можливістю зробити прорив у четвертій "цифровій" революції.

"Сьогодні саме в Україні може існувати епіцентр високотехнологічних рішень, які змінять не лише нашу країну, але і весь світ. У нас приблизно 2 тис. стартапів, і це число постійно зростає", - підкреслив віце-прем'єр.

Кубів наголосив, що у таких умовах безпека у кіберпросторі є такою ж важливою, як і безпека фізична.

Читайте також: Innovation Market: у Києві представили понад 500 унікальних винаходів і стартапів

"Інновації та цифрові технології швидкими темпами і кардинально змінюють цілі сектори економіки. Щодня ми бачимо безліч прикладів сучасних технологій і рішень", - прокоментував перший віце-прем’єр.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні відкрився 4-денний міжнародний форум Innovation Market, що стане майданчиком для інвесторів, бізнесменів та урядовців для спільного пошуку рішень з розвитку іновацій в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-