Безпека-2017: новітні розробки у Київ привезли 130 компаній

Безпека-2017: новітні розробки у Київ привезли 130 компаній

Укрінформ
ХХІІ Міжнародна виставка індустрії безпеки "Безпека 2017" відкрилася 17 жовтня у столичному виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза". В ній беруть участь майже 130 компаній, 30% з яких - це українські виробники.

На цьому наголосив під час офіційного відкриття виставки Валерій Пекар, президент компанії "Євроіндекс", яка разом з Експоцентром "Наука" НАН України є організатором виставки.

"Сьогодні індустрія безпеки переживає великий зліт, частково через ті виклики, які пов'язані з війною. І сьогодні ми бачимо на ринку велику кількість нових українських виробників. 129 компаній представляють продукцію представників з різних країн світу. Ми бачимо на виставці 30% українських виробників. Це більше, ніж у минулі роки. Це означає, що наші компанії посідають все більш значні позиції у цьому секторі і все більший спектр продукції виробляється вже на українських теренах. Ми бачимо тут 25% компаній, які вперше беруть участь у виставці, які пропонують абсолютно нові, інноваційні рішення для індустрії безпеки. Це свідчить про те, що індустрія безпеки стрімко розвивається, вона не просто жива, вона сильна, потужна, має міцні міжнародні зв'язки", - підкреслив президент компанії.

Він також зазначив, що вперше в історії виставки представлено Американський павільйон з питань безпеки, організований Комерційною службою Посольства США в Україні спільно з американськими компаніями, які вирішили вийти на український ринок. І 19 жовтня відбудеться секторальний семінар "Провідні американські технології у сфері безпеки та охорони", який дозволить всім цим компаніям більш детально представити свої напрацювання. А родзинкою цією виставки буде презентація огляду ринку безпеки і охорони "Віч-на-віч з новою реальністю: загострення проблем безпеки на тлі обмежених ресурсів", підготовленого Комерційною службою Посольства США та Українською федерацією спеціалістів безпеки.  

Читайте також: Бойовики перед приїздом ОБСЄ сховали танки у ”кущах”

Володимир Ємельянов, перший заступник головного вченого секретаря НАНУ, член-кореспондент НАНУ, наголосив, що свої експонати представляють на виставці 13 інститутів академії. 

"Сьогодні Академія наук разом з провідними безпековими відомствами, міністерствами і організаціями України відкривають ХХІІ виставку індустрії безпеки. Виставка за часи її існування стала найбільшою експозицією досягнень в галузі індустрії безпеки. Особливо приємно, що 13 інститутів Національної академії наук представляють 89 експонатів з різних напрямів безпеки. Виставка сприятиме ближчому ознайомленню фахівців з розробками і досягненнями вчених нашої академії, зробить співпрацю вчених і практиків більш продуктивною і конструктивною", - зазначив Ємельянов. 

Виставку "Безпека 2017" супроводжує насичена ділова програма заходів - 40 годин досвіду, теорії, практики і дискусій у форматі нон-стоп, не враховуючи корпоративних заходів на стендах учасників.

Виставка проходить за офіційної підтримки Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України та Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.

Фото: bezpeka.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-