Doogee виведе на український ринок одразу три лінійки смартфонів

Doogee виведе на український ринок одразу три лінійки смартфонів

Укрінформ
Китайський виробник смартфонів Doogee планує у серпні - вересні 2017 року вивести на українськиій ринок гаджетів 3 серії нових смартфонів, серед яких буде перший продукт компанії для middle-end та high-end секторів, та смартфон для школярів.

Про це в коментарі Укрінформу розповіла маркетинг-менеджер компанії Doogee Україна Юлія Потоцька.

"Є серія Х (ікс. - Авт.): Х10, Х20, Х30. Х10 та Х30 можуть уже бути представлені (на українському ринку. - Авт.) в середині серпня, або ближче до кінця. Це все залежить від оформлення певних документів. А з вересня з'явиться Х20. Також серія SHOOT: SHOOT1 і  SHOOT2 - це нова серія. І також серія MIX, яка з'явиться в певному апргрейді", - поінформувала Потоцька.

Читайте також: Apple може відкласти випуск нового iPhone - FT

Вона додала, що вихід бюджетного смартфону Х20 на український ринок планується саме до першого вересня, і його ціна відповідатиме цільовій аудиторії продукту - школярам.

Потоцька розповіла, що компанія Doogee виводить на український ринок і свій перший смартфон MIX для покупців середньої та високої купівельної спроможності. За її словами, ця модель з'явиться в роздрібних мережах України вже найближчим часом.

Китайська компанія-виробник смартфонів Doogee існує на ринку України більше двох років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-