Apple може відкласти випуск нового iPhone - FT

Apple може відкласти випуск нового iPhone - FT

Укрінформ
Аналітики Уолл-стріт приготувалися до перенесення презентації нового iPhone компанії Apple через затримки з поставками деталей та виробничі проблеми.

Про це пишуть "Ведомости" з посиланням на Financial Times.

"Нові iPhone традиційно надходять у продаж у вересні. Таким чином, вони вносять вклад у виручку Apple за третій фінансовий квартал. Однак через проблеми виробництва нового iPhone та брак деяких ключових компонентів, таких як дисплеї OLED, презентацію смартфона можуть перенести на жовтень", - йдеться у публікації.

У зв'язку з цим аналітики Уолл-стріт понизили прогнози на квартал, який закінчується у вересні, пише FT: продаж мільйонів нових смартфонів, які принесли б компанії мільярдні доходи, будуть враховані вже у новому фінансовому році.

"Ми очікуємо, що флагманський пристрій буде доступний в обмеженій кількості і будуть високі обмеження за обсягами поставок протягом грудневого кварталу", – зазначив аналітик CFRA Анджело Зіно, посилаючись на "відомі проблеми з компонентами".

Читайте також: Apple запатентувала окуляри додаткової реальності

Інвестори чекають, що до 10-річчя iPhone Apple випустить особливу модель. Очікується, що компанія проведе найрадикальніший редизайн, який коли-небудь був у iPhone: нова модель буде оснащена дисплеєм з органічних світлодіодів (OLED), витягнутим від краю до краю корпусу, бездротовою зарядкою, подвійною камерою. Передбачувана ціна – $1000, апарат може стати найдорожчим за всю історію цього смартфона.

Деталі зовнішнього вигляду і технічних параметрів флагманського смартфона від Apple днями розкрили виробники чохлів Nodus і популярний канал на YouTube EverythingApplePro, також про це пише колумніст Forbes.

Головний конкурент Apple, південнокорейський Samsung, 23 серпня презентує новий флагманський смартфон Note 8.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-