Tesla цього тижня запускає виробництво доступного масового електрокару

Tesla цього тижня запускає виробництво доступного масового електрокару

Укрінформ
Засновник компанії Tesla Ілон Маск оголосив про страт виробництва доступного електрокару моделі Tesla 3. Очікується, що до кінця року їх буде випущено близько 20 тис.

Про це повідомив у понеділок телеканал CNN.

"Модель 3 пройшла всі регуляторні вимоги щодо виробництва, випередивши графік на два тижні достроково", - заявив генеральний директор Tesla Ілон Маск на своїй твітер-сторінці.

Читайте також: Потужний підводний електрокабель сполучить Онтаріо та Пенсильванію

За його словами, перше авто зійде з конвеєра вже цієї п'ятниці, 7 липня.

При цьому повідомляється, що автоконцерн Tesla має намір випустити рекордно високу кількість очікуваної моделі впродовж ближчих місяців. Зокрема, у липні планується випуск перших 30 автомобілів, у серпні - 100 моделей, у вересні – 1500 та 20 тис. у грудні. Однак, навіть такий графік виробництва не задовольнить одразу великої кількості передзамовлень, які вже отримала компанія.

На щорічних зборах акціонерів компанії минулого місяця Маск заявив, що для виконання всіх отриманих запитів знадобиться час до кінця 2018 року.

Читайте також: Tesla перемогла у тендері на створення енергосховищ в Австралії

Tesla відкрила можливість для попередніх замовлень на модель 3 понад рік тому. Впродовж кількох днів більше 300 тисяч клієнтів вклали депозити в розмірі 1000 доларів, щоб зарезервувати своє місце в черзі.

Очікується, що нова модель Tesla 3 коштуватиме 35 тис. доларів, що набагато менше існуючих зразків. Від нуля до сотні автомобіль розганятиметься за шість секунд. Повного заряду батарей вистачатиме на 344 км, повідомили в компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-