IDEF-2017:

IDEF-2017: "Антонов" підписав меморандум із турецькою Aselsan

Укрінформ
Держпідприємство "Антонов" та турецька компанія "Aselsan" підписали "Меморандум про взаєморозуміння" на міжнародній виставці оборонної промисловості IDEF-2017, що проходить у Стамбулі.

Про це інформує прес-служба Укроборонпрому.

Метою документу є забезпечення плідної взаємодії в рамках оснащення літаків сімейства Ан-148 комплексом радіоелектронного обладнання. Співпраця має початися з роботи над регіональним реактивним літаком Ан-158 та транспортним Ан-178. Сторони погодилися поєднати зусилля також в напрямку просування цих літаків на світовий ринок. 

Для забезпечення ефективної взаємодії в рамках реалізації угоди, сторони погодилися проводити регулярні зустрічі відповідних робочих груп. Окрім напрямків співробітництва, зазначених в документі, компанії висловили намір дослідити інші напрямки для подальшого розвитку співпраці.

Провідна оборонна компанія Туреччини Aselsan – технологічний центр проектування, розробки, виробництва, системної інтеграції в таких сферах як авіоніка, навігаційні системи, системи зв’язку військового призначення, професійні системи зв’язку, радіолокаційні та радіоелектронні системи, електрооптичні системи, системи оборони та озброєння, військово-морські бойові системи та інших. Aselsan входить до ТОП-100 найбільших оборонних компаній світу.    

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-