ЄБРР запускає в Україні програму інноваційних кліматичних технологій

ЄБРР запускає в Україні програму інноваційних кліматичних технологій

Укрінформ
Україна стала першою країною, де ЄБРР запустив проект фінансової підтримки кліматичних інновацій - програму інноваційних ваучерів.

Про це заявив асоційований директор Департаменту енергоефективності та зміни клімату в Україні, Польщі та на Кавказі Європейського банку реконструкції та розвитку Сергій Масліченко, під час прес-конференції 28 березня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це унікальна програма. Ми її розпочинаємо саме в Україні, програму інноваційних ваучерів. Серед усіх 36 країн, де ми працюємо, Україна - перша, де ця програма розпочинає свою діяльність", - зазначив Масліченко.

Він додав, що ця програма є частиною глобального проекту ЄБРР - FINTECC. Основний напрям діяльності цього проекту є допомога країнам, де працює ЄБРР, в реалізації інноваційних кліматичних технологій.

Як повідомлялося, на початку березня 2017 року відбувся офіційний запуск програми інноваційних ваучерів в Україні. У рамках проекту українські компанії, що розробляють або впроваджують кліматичні технології, зможуть отримати фінансову підтримку від ЄБРР. Адміністратором інноваційних ваучерів в Україні виступає ГО "Greencubator".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-