Китайці готують гібридного конкурента Tesla і Mercedes-Benz

Китайці готують гібридного конкурента Tesla і Mercedes-Benz

Фото
Укрінформ
Китайська фірма Hybrid Kinetic оголосила про наміри випускати гібридні автомобілі, зокрема, повністю електричний седаном під назвою H600, в Алабамі.

Про це повідомляє Tehnot.

"Н600 був представлений у вигляді концепту на недавньому Женевському автосалоні, а в 2019 або 2020 його планують почати продавати в Китаї і США. Як заявив член ради директорів Hybrid Kinetic Картер Юнг, в компанії вважають Tesla і Mercedes-Benz потенційними конкурентами китайського стартапу", - йдеться в публікації.

Як йдеться, H600 був спроектований знаменитим італійським дизайнером Pininfarina, творцем такої класики, як Maserati Birdcage, і багатьох моделей Ferrari. H600 також використовує невелику турбіну в якості генератора для живлення своїх електродвигунів, коли заряд акумулятора закінчується, що дозволяє вважати новинку все ж гібридом. Машина, як стверджується, здатна покрити відстань понад 600 миль на одній зарядці.

H600 має движок на 804 к. с. вага понад 4 тисяч фунтів (близько 1815 кг), розгін від 0 до 62 миль/год за 3 секунди.

Компанія має намір випускати «набагато більше» 200 тисяч машин на рік у найближчі 5-10 років. Про ціну поки не повідомляється.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-