Гройсман в Анкарі обговорив створення космічного ракетного комплексу

Гройсман в Анкарі обговорив створення космічного ракетного комплексу

Фото
Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в Анкарі відвідав Турецьку аерокосмічну корпорацію, де провів зустріч із керівництвом Асоціації підприємств оборонного та аерокосмічного комплексу.

Про це інформує Урядовий портал.

Прем’єр ознайомився із діяльністю Корпорації та оглянув її виробничі потужності, зокрема цехи з виробництва вузлів літаків, легкомоторних літаків та вузлів гелікоптерів.

"Володимир Гройсман позитивно оцінив активізацію взаємодії України та Туреччини в оборонно-промисловій та авіакосмічній сферах", - йдеться в повідомленні.

Україна зацікавлена у взаємному обміні технологій та новітніх розробок для сприяння розвитку цих галузей країн, зазначив він.

У цьому контексті глава уряду зауважив, що ефективна робота Спільної робочої групи з координації стратегічних проектів має суттєво розширити спектр двосторонніх проектів. 

Україна, що має замкнутий цикл створення і виробництва пасажирських та транспортних літаків, зацікавлена у розвитку співробітництва у сферах літакобудування, наголосив Прем’єр-міністр.

Сторони також обговорили можливості спільного проектування і створення космічного ракетного комплексу, виробництва військової техніки та боєприпасів.

Фото: kmu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-