500 км – політ нормальний: у Голландії почали продавати літаючі авто

500 км – політ нормальний: у Голландії почали продавати літаючі авто

Фото
Укрінформ
У Голландії місцева компанія PAL-V розпочала прийом замовлень на літаючий серійний автомобіль Liberty, поставки якого плануються наприкінці 2018 року.

Про це повідомляє espreso.tv з посиланням на NewAtlas.

"Перші екземпляри будуть продаватися за півмільйона євро. Всі власники літаючого авто муситимуть попередньо отримати ліцензію пілота, а після пройти додаткове навчання з управління автомобілем у компанії-виробнику. Тільки після цього власники зможуть управляти своїми автомобілями самостійно", - йдеться в публікації.

 Повідомляється також, що перша партія Liberty буде найдорожчою. Надалі компанія має намір випустити більш бюджетну версію авто, вартість яких становитиме 300 тис. євро.

У компанії переконані, що їхній продукт дасть початок новій ері у світі автомобілів. До того ж, за словами творців, Liberty відповідає всім технічним регламентам.

У частині характеристик відомо, що літаючі автомобілі будуть здатні підніматися на висоту до 3,5 тис. м, при цьому їхня максимальна швидкість становитиме 180 км за годину. Без посадки Liberty зможуть долати відстань до 500 км.

Фото: NewAtlas

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-