Клімкін сподівається, що наступну річницю Укрінформу Сущенко святкуватиме в Україні

Клімкін сподівається, що наступну річницю Укрінформу Сущенко святкуватиме в Україні

Політв’язні
Укрінформ
Інформаційний фронт став одним із найзапекліших і найбільш вирішальних у гібридній війні, яку Росія розв'язала проти України й усього демократичного світу. 

Про це йдеться у листі-вітанні міністра закордонних справ Павла Клімкіна з нагоди 100-річчя Укрінформу.

"Ваша робота завжди була корисною й необхідною, проте зараз вона набула особливого значення. Інформаційний фронт став одним із найзапекліших і найбільш вирішальних у гібридній війні, яку Росія розв'язала проти України й усього демократичного світу. Ви опинилися на передовій лінії боротьби проти інформаційних диверсій Кремля", - зазначив Клімкін

За його словами, про те, наскільки жорстокою й небезпечною може бути ця боротьба, свідчить приклад підступно захопленого Росією журналіста агентства Романа Сущенка, який став для всіх символом незламності та відваги. 

"Українська дипломатія докладає значних зусиль для його звільнення і повернення на Батьківщину. Вірю, прийдешні дні народження Укрінформу Роман святкуватиме з рідною редакцією в Україні", - зазначив Клімкін.

Читайте також: Сущенко вперше зателефонував з колонії

Він також подякував команді Укрінформу за обстоювання національних інтересів України і побажав подальших успіхів у всіх починаннях та задумах.

Як повідомлялося, українське національне інформаційне агентство "Укрінформ" у 2018 році відзначає 100-річний ювілей.

Фото: Роман Цимбалюк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-