На акції проти ЧС у Росії активісти нагадали про політв'язня Сущенка

На акції проти ЧС у Росії активісти нагадали про політв'язня Сущенка

Фото
Укрінформ
У Брюсселі представники білоруських та українських патріотичних організацій застерегли європейців щодо неприпустимості проведення фінальної частини чемпіонату світу з футболу на території Росії, яка веде збройну агресію проти України.

Під час акції у центрі бельгійської столиці активісти також нагадали про українських політичних в’язнів Кремля, зокрема журналіста Романа Сущенка, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

«Проведення чемпіонату світу з футболу у країні, що сповідує агресію і тероризм, є неприпустимим соромом для організаторів спортивної події та цинічних політиків. Доки триватиме чемпіонат, Росія продовжуватиме убивати українців та утримувати у заручниках українських громадян», - наголосили учасники акції.

Закликаючи до бойкоту ЧС на території Росії, активісти окремо нагадали про журналіста Укрінформу Романа Сущенка, який вже більш ніж півтора року протиправно утримується у в'язниці у Москві.

Читайте також: Фейгін вважає, що чорновий варіант вироку Сущенку вже готовий

Учасники пікету також окремо наголосили на відповідальності Росії за скоєння терористичного акту проти людяності – збиття пасажирського літака рейсу MH-17, що нещодавно було доведено міжнародними слідчими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-