Справа Сущенка розрослася до 11 томів - адвокат

Справа Сущенка розрослася до 11 томів - адвокат

Укрінформ
Кількість матеріалів, представлених російським слідством у справі незаконно заарештованого у Москві кореспондента Укрінформу Романа Сущенка, збільшилася з 10 до 11 томів.

Про це він повідомив кореспондентові Укрінформу адвокат журналіста Марк Фейгін.

"Роман Володимирович почав знайомитися з останнім томом справи. Так, але хочу уточнити, що у справі Сущенка вже не 10, а 11 томів. Я трохи відстав у графіці ознайомлення, але найближчими днями планую надолужити відставання", - сказав Фейгін.

Читайте також: Захист Сущенка подав апеляцію на рішення про продовження арешту

Адвокат уточнив, що з урахуванням нових обставин він і його підзахисний планують "закінчити ознайомлення з матеріалами слідства десь до 12 лютого".

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка порушуючи міжнародні правила затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було висунено звинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву.

У середу, 24 січня 2018 року, Московський міський суд продовжив термін утримання під вартою Роману Сущенку на два місяці - до 30 березня 2018 року. На це рішення у четвер було подано апеляційну скаргу.

Раніше Фейгін заявляв, що судові засідання у справі його підзахисного можуть розпочатися у кращому разі у лютому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-