Донька Сущенка: Зустріч з батьком перервали через півтори години, хоча обіцяли три

Донька Сущенка: Зустріч з батьком перервали через півтори години, хоча обіцяли три

Укрінформ
Донька незаконно затриманого в Росії кореспондента Укрінформу Романа Сущенка розповіла, що замість дозволених на зустріч трьох годин, побачення з ним тривало лише півтори.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Укрінформу.

"Нам сказали, що зустріч дозволили протягом трьох годин, однак вона тривала всього півтори години. Ніхто нікому нічого не пояснив, чому так мало вийшло. Тим більше, що ми з мамою були вдвох і хотілося розповісти в два рази більше", - повідомила Юлія Сущенко.

Донька українського бранця зазначила, що зустріч відбувалася через скло, розмовляли по телефону. 

"Коли ми зайшли до приміщення для побачення, батько уже був там. Одразу дуже захотілося нарешті обійняти одне одного. Однак нас розділяло скло. Натомість ми з двох сторін прикладали долоні, знаєте, як у фільмах, і ніби тримали одне одного. Це було дуже зворушливо і символічно", - розповіла вона.

Нагадаємо, у понеділок, 21 серпня, Марк Фейгін, який захищає ув'язненого в Москві українського журналіста Романа Сущенка, повідомив, що у Лефортово пройшло побачення Сущенка з дружиною і дочкою.

Як відомо, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому було висунуто обвинувачення в "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву. Термін утримання Сущенка під вартою був подовжений до 30 вересня.

Читайте також: До Сущенка пустили дружину і дочку - адвокат

Інтерв'ю з дружиною та донькою Сущенка читайте найближчим часом на сайті Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-