Фейгін розповів, коли погодить дату зустрічі Сущенка з сім’єю

Фейгін розповів, коли погодить дату зустрічі Сущенка з сім’єю

Укрінформ
Марк Фейгін, який захищає ув'язненого в Москві українського журналіста Романа Сущенка у понеділок буде в Лефортово у свого підзахисного, де уточнить дати його побачення з родиною, а також дзвінка синові.

Про це адвокат розповів в інтерв'ю Укрінформу.

"У понеділок йду в Лефортово, до Романа Сущенка. Уточнимо терміни дзвінка Романа синові Максиму. Нагадаю, що 15 липня тому виповнилося 10 років, але батько не мав можливості подзвонити. Тепер ось слідство дозволило їм поспілкуватися. Також потрібно погодити дату приїзду до Сущенка дружини Анжеліки і дочки Юлії на побачення у в'язницю", – сказав Фейгін.

Він також повідомив, що минулого тижня його з підзахисним ознайомили з висновками ряду експертиз. «Психолого-психіатрична експертиза очікувано підтвердила осудність Сущенка. Про іншу експертизу говорити не можу внаслідок засекреченности справи», - уточнив адвокат.

Читайте також: Фейгін повідомив про лист з Німеччини на підтримку «справи Сущенка»

Як відомо, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому було висунуто обвинувачення в "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву. Термін утримання Сущенка під вартою був подовжений до 30 вересня.

Інтерв'ю з Марком Фейгіним читайте на сайті Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-