Референдум щодо НАТО буде лише після виконання критеріїв Альянсу - Єлісєєв

Референдум щодо НАТО буде лише після виконання критеріїв Альянсу - Єлісєєв

Укрінформ
Рішення та часові рамки щодо проведення в Україні референдуму щодо членства в НАТО прийматиметься лише після виконання країною низки умов, ключова з яких - відповідність критеріям НАТО.

Про це на брифінгу сказав заступник глави Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Президент нічого нового не сказав. Глава держави повторив уже давно відому позицію про те, що останнє слово щодо вступу України до НАТО має належати українському народові. І саме в цьому контексті слід сприймати той коментар, який дав Президент України щодо перспектив референдуму про НАТО німецькому виданню", - заявив Єлісєєв, коментуючи нещодавню заяву Президента про проведення референдуму щодо членства в НАТО. 

Водночас він наголосив, що такий референдум може відбутися лише після виконання Україною низки умов. "Звичайно, для того, щоб відбувся референдум, необхідні певні умови. Рішення та часові рамки проведення референдуму залежатимуть від виконання цих умов. І ключова умова — це досягнення Україною достатньої  відповідності критеріям НАТО", - заявив заступник глави АПУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-