Колективу Мінмолодьспорту представили новопризначеного заступника міністра

Колективу Мінмолодьспорту представили новопризначеного заступника міністра

Укрінформ
Виконувач обов'язків Мінмолодьспорту України Матвій Бідний представив колективу новопризначеного заступника міністра Олексія Нікітенка.

Як повідомляє пресслужба міністерства, до призначення Нікітенко служив на офіцерських посадах оперативного та керівного складу у Силах оборони України, брав участь у бойових діях, передає Укрінформ.

Олексій Нікітенко - майстер спорту та заслужений тренер України з рукопашного бою. Також він здобув науковий ступінь кандидата наук з фізичного виховання і спорту,

«Я пишаюсь, що працюю у колективі Мінмолодьспорту. Багато років займаюсь спортом та маю профільну освіту. Сподіваюся на вашу підтримку, що ми досягнемо успіхів та результатів для нашої країни», - сказав новопризначений заступник міністра. 

Читайте також: Бідний: Маємо базу даних на 800 спортсменів і тренерів з РФ та Білорусі, які підтримують війну

Зі свого боку, керівник Мінмолодьспорту зазначив, що новий заступник міністра керуватиме напрямом спорту вищих досягнень. «Дуже фахова і порядна людина, добре розбирається у процесі підготовки, в олімпійському спорті, є учасником бойових дій», - наголосив Матвій Бідний. 

Сьогодні Олексій Нікітенко відзначає своє 44-річчя.

Фото: facebook.com/minmolodsport.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-