Мінмолодьспорту розробило порядок узгодження та проведення змагань із глядачами

Мінмолодьспорту розробило порядок узгодження та проведення змагань із глядачами

Укрінформ
Міністерство молоді та спорту України розробило додаткові заходи для допуску глядачів на трибуни спортивних змагань із дотриманням умов безпеки.

Як повідомляє пресслужба міністерства, такі заходи розроблено відповідно до протокольного рішення засідання Кабінету Міністрів України від 1 грудня 2023 року № 133, передає Укрінформ. 

Очільник Мінмолодьспорту Матвій Бідний зазначив, що пропоновані заходи допоможуть усім учасникам почуватися безпечніше та насолоджуватися енергією змагань.   

«Жодна телетрансляція не замінить емоції стадіону, але нашим пріоритетом була й буде безпека глядачів. Ми дуже відповідально підійшли до розробки заходів спільно із безпековими структурами. Маємо повернути вир емоцій на стадіони так само, як свого часу повернули глядачів у кінотеатри та на концерти», -  наголосив Матвій Бідний. 

Читайте також: Кабмін доручив профільним міністерствам розробити порядок допуску глядачів на трибуни

Згідно із порядком проведення спортивних змагань, попередній огляд місця, на якому відбуватимуться відповідні змагання здійснюватиметься робочою групою, до якої входитимуть  представники спортивної федерації, керівництво спортивної споруди, представники структурного підрозділу молоді та спорту ОВА із залученням Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Національної поліції України.

Фото: mms.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-