У Києві пройшов матч між командами УАФ та 112-ї окремої бригади ТрО ЗСУ

У Києві пройшов матч між командами УАФ та 112-ї окремої бригади ТрО ЗСУ

Укрінформ
На полі столичного НТК ім. Віктора Баннікова пройшов товариський футбольний матч між командами УАФ та 112-ї бригади територіальної оборони ЗСУ. 

Зустріч була приурочена до загальнонаціонального свята - Дня Збройних сил України, передає Укрінформ.

До відкриття урочистого заходу долучилися перші віцепрезиденти Української асоціації футболу Вадим Костюченко, Олег Протасов, Анатолій Демяненко та Олексій Михайличенко, а також заступник командира 112-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ Андрій Зубов.

«Дуже приємно відзначати разом із вами це важливе для всієї країни свято на футбольному полі. Від гравців та тренера національної збірної команди України, від усієї футбольної громади ми вітаємо Збройні сили України! Завдяки вашій незламній волі країна має можливість грати у футбол. Проходять змагання чемпіонатів УПЛ та ПФЛ, наші команди представлені в європейських турнірах, а національна збірна має шанси пробитися на Євро-2024. 

Поки що, на жаль, українські команди змушені проводити свої домашні матчі за кордоном, але впевнений, що ви зробите все можливе, щоб вони повернулися на рідні стадіони», — звернувся до українських захисників перед початком товариської зустрічі Вадим Костюченко. 

Керівники УАФ подарували військовослужбовцям футбольні м’ячі та сувеніри. Своєю чергою Андрій Зубов передав відзнаку 112-ї бригади ТрО для національної асоціації та висловив впевненість, що українські воїни нищитимуть ворогів на фронті, а українські збірні перемагатимуть своїх суперників на футбольних полях. Також усі учасники зробили спільне фото на честь святкової події.

Сам поєдинок пройшов у форматі «9 на 9» із двома таймами по 20 хвилин. Команда УАФ втілила свою ігрову перевагу в першому таймі у три забиті м’ячі, натомість збірна 112-ї окремої бригади територіальної оборони не реалізувала низку гольових моментів. 

Читайте також: Футболістки збірної України обіграли Сербію у Лізі націй УЄФА

Ситуація змінилася після перерви, коли збірна військовослужбовців врешті двічі вразила ворота команди УАФ. У підсумку основний час матчу завершився з рахунком 4:2 на користь команди УАФ. Післяматчева ж серія пенальті ознаменувалася дружньою нічиєю - 3:3.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-