На зустрічі у Польщі представники УЄФА запевнили УАФ у подальшій підтримці

На зустрічі у Польщі представники УЄФА запевнили УАФ у подальшій підтримці

Укрінформ
У Вроцлаві, де пройшов матч відбору Євро-2024 Україна - Англія (1:1), відбулася нарада за участю представників Української асоціації футболу та Собзу європейських футбольних асоціацій.

У діалозі взяли участь перші віцепрезиденти УАФ Олексій Михайличенко і Вадим Костюченко, делегат УЄФА Аміл Геріна, радник у справах національних асоціацій департаменту національних асоціацій УЄФА Йозеф Клімент, а також генеральний секретар Футбольної асоціації Англії Марк Буллінгем та фінансовий директор асоціації Марк Берроуз, передає Укрінформ. 

Представники УЄФА запевнили керівників УАФ у подальшій підтримці, яка, зокрема, стосується національних збірних України та різноманітних соціальних проєктів, що проходять у нашій країні. 

Своєю чергою представники Футбольної асоціації Англії отримали подяку за плідну співпрацю та допомогу українському футболу й Україні під час військової агресії росіїї. Яскравим прикладом такої допомоги, зокрема, став матч Game4Ukraine - благодійний футбольний поєдинок, що відбувся 5 серпня на стадіоні «Стемфорд Брідж». У цьому матчі зіграли команда Шевченка та команда Зінченка, а всі зібрані кошти були перераховані для платформи United24, що фінансує відновлення України.

Читайте також: Один за ціною трьох: збірна України втримала нічию у поєдинку з Англією

Під час наради представники Футбольної асоціації Англії вручили Олексію Михайличенку пам’ятний приз як легенді світового футболу за видатні досягнення під час ігрової кар’єри.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-