Зеєдорф візьме участь у благодійному матчі на підтримку Україниі

Зеєдорф візьме участь у благодійному матчі на підтримку Україниі

Укрінформ
Кларенс Зеєдорф стане учасником благодійного футбольного матчу Game4Ukraine на підтримку України, який пройде у Лондоні на стадіоні «Стемфорд Брідж».

У якості гравця нідерландець набув популярності під час виступів за італійський «Мілан». За міланців Кларенс зіграв 300 матчів і забив 47 м'ячівв. Загалом на його рахунку 640 матчів та 99 голів, передає Укрінформ. 

Як тренер 47-річний Зеєдорф найбільш відомий по рооботі з «Міланом», китайським «Шеньчженем», іспанським «Депортиво» та збірною Камеруну. 

Благодійний поєдинок на підтримку України має пройти на 5 серпня. Його мета - зібрати кошти на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею у Чернігівській області, зруйнованого окупантами у березні 2022 року.

Читайте також: Жерар Піке зіграє у благодійному матчі на підтримку України

Капітанами команд можуть старти Андрій Шевченко та Олександр Зінченко. Головним тренером команди Зінченка стане легендарний французький наставник, екстренер «Арсенала» Арсен Венгер. Одним з учасників матчу буде колишній захисник «Барселони» Жерар Піке. Виступлять також знаменіті англійські футболісти  Девід Бекхем та Ріо Фердінанд. 

Фото: Getty Images.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-