Гутцайт зустрівся у Варшаві з представниками з польського спортивного руху

Гутцайт зустрівся у Варшаві з представниками з польського спортивного руху

Укрінформ
Під час робочого візиту до Варшави міністр молоді та спорту, президент НОК України Вадим Гутцайт зустрівся із представниками польських спортивних організацій - Олімпійського комітету, федерацій та асоціацій. 

Гутцайт подякував спортивній спільноті дружнього народу за допомогу, завдяки якій українські спортсмени мають змогу тренуватися і брати участь у міжнародних змаганнях у складний для України час військової агресії росії, передає Укрінформ.

Очільник українського спорту окремо акцентував увагу на важливості консолідації зусиль усіх федерацій, міністерств та НОКів різних держав для недопущення російських і білоруських спортсменів до участі у міжнародних змаганнях, навіть у нейтральному статусі.

Представники олімпійської родини Польщі вкотре висловили підтримку українському народу та нашим атлетам. 

За результатами зустрічі Олімпійський комітет Польщі та керівники майже 40-а спортивних федерацій і асоціацій підписали заяву-звернення до Міжнародного олімпійського комітету щодо збереження заборони на допуск російських та білоруських атлетів до міжнародних змагань.

Читайте також: Гутцайт: росія за підтримки білорусі знищила понад 300 тренувальних баз і вбила 244 спортсменів

«Ми дотримуємося позиції, що до завершення мирного процесу та компенсації з боку росії Україні ми не бачимо можливості повернення російських та білоруських спортсменів на міжнародні змагання», - йдеться у заяві.

Фото: facebook.com/minmolodsport.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-