Спецпризначенці біля Вугледара знищили російський танк Т-80 і взяли у полон двох загарбників

Спецпризначенці біля Вугледара знищили російський танк Т-80 і взяли у полон двох загарбників

Укрінформ
Воїни Сил спеціальних операцій ЗСУ в районі Вугледара Донецької області влаштували вдалу засідку у ворожому тилу: знищили російську техніку і взяли у полон двох загарбників.

Як передає Укрінформ, про це служба зв’язків з громадськістю командування Сил спеціальних операцій Збройних сил України повідомляє у Телеграмі

Зазначається, що операцію проводили у взаємодії з бійцями 72-ї окремої механізованої бригади.

Засідку влаштували на шляху висування танкового підрозділу російських загарбників - сумнозвісної 155-ї бригади морської піхоти, що базується у місті Владивосток. 

«В результаті спільних дій був знищений модернізований російський танк Т-80, ще до того як він вийшов на вогневу позицію. Під час бою у полон потрапили два члени танкового екіпажу - контрактники, морські піхотинці рф», - ідеться у повідомленні. 

Військовослужбовці ССО надали полоненим кваліфіковану медичну допомогу і винесли їх за лінію бойового зіткнення в розташування Сил оборони України.

Читайте також: Артилеристи знищили російського «вбивцю байрактарів»

«Спільна операція ССО України та 72-ї ОМБр пройшла без втрат з української сторони і зірвала заплановані ворогом штурмові дії на Вугледарському напрямку», - заявили у пресслужбі командування ССО.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 3 лютого 2023 року ліквідували близько 129 тисяч 870 російських агресорів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-