Гутцайт: Підтримка України спортивною спільнотою не обмежується лише санкціями

Гутцайт: Підтримка України спортивною спільнотою не обмежується лише санкціями

Укрінформ
Міжнародна федерація дзюдо надала 200 тисяч доларів гуманітарної допомоги українським спортсменам. 

Про це повідомив міністр молоді та спорту України на своїй сторінці у Facebook

За рахунок цих коштів покриваються витрати, пов’язані з участю у міжнародних турнірах Grand Prix, Grand Slam, чемпіонатах світу, а також у навчально-тренувальних зборах.

Крім того, Європейський союз дзюдо виділив 200 тисяч євро. За ці кошти була забезпечена участь 230-х українських дзюдоїстів у двох чемпіонатах Європи серед кадетів та дорослих, 12-х Кубках Європи серед кадетів, юніорів та дорослих, 9-х навчально-тренувальних зборах (проживання, харчування, внески за участь).

За підтримки урядів країн-партнерів 300 наших спортсменів та тренерів з 31 березня живуть і тренуються в Румунії. 50 атлетів та тренерів з 27 квітня перебувають у Хорватії. 200 спортсменів та тренерів - з 9 травня в Угорщині.

Читайте також: Гутцайт: За час вторгнення російські війська зруйнували 113 спортивних об’єктів

«Мужність нашого народу у боротьбі з російськими окупантами об’єднала навколо України весь світ. Підтримка України з боку світової спортивної спільноти не обмежується лише санкціями. З перших днів повномасштабного вторгнення міжнародні та національні федерації допомагають нам із головним пріоритетом - безпекою наших спортсменів і безперервним тренувальним процесом», - зазначив Вадим Гутцайт. 

Фото: facebook.com/vgytzait.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-