У Будинку футболу пройшла нарада щодо відновлення чемпіонату України

У Будинку футболу пройшла нарада щодо відновлення чемпіонату України

Укрінформ
У столичному Будинку футболу відбулася робоча нарада за участю керівництва УАФ, представників Міністерства молоді та спорту, Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ України, ДСНС, української Прем’єр-ліги та Професіональної футбольної ліги. 

Головні теми зустрічі -  відновлення футбольних змагань в Україні, безпека підготовки та проведення матчів, передає Укрінформ.

Як розповів під час наради президент Української асоціації футболу, член виконкому УЄФА Андрій Павелко, планується, що змагання будуть відновлені до Дня Державного прапора та Дня Незалежності України за умов суворого дотримання всіх заходів безпеки й під повним контролем військових, правоохоронців, Мінмолодьспорту та місцевої влади.

«Проведення футбольних змагань під час війни - це не лише про спорт. Це про демонстрацію безстрашності нашого народу, незламності духу та прагнення до неминучої перемоги у війні за незалежність із російськими окупантами. Це унікальна у світовій історії ініціатива - футбол проти війни в умовах війни, футбол заради миру! Упевнений, що саме футбол дасть додаткову енергію і підсилюватиме віру суспільства в остаточний успіх ЗСУ на всіх фронтах і повне звільнення України. Відновлення футболу стане одним з елементів цієї перемоги», - зазначив Андрій Павелко.

Читайте також: Жіночий чемпіонат України з футболу стартує 10 вересня

Учасники зустрічі заслухали інформацію щодо вимог до регіонів і стадіонів, на яких планується проведення поєдинків, і домовилися координувати зусилля в межах підготовки документу, що регламентуватиме підготовку та проведення матчів. У перспективі цей документ може стати у пригоді для регулювання організації змагань з інших видів спорту.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-