Воротаря збірної рф з хокею, затриманого за ухилення від армії, відправили до Заполяр’я

Воротаря збірної рф з хокею, затриманого за ухилення від армії, відправили до Заполяр’я

Укрінформ
Воротаря збірної росії з хокею Іван Федотов, якого затримали за підозрою в ухиленні від армії, відправлено до Сєвероморська за місцем можливого проходження військової служби.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє «Медуза» з посиланням на адвоката хокеїста Олексія Пономарьова.

Раніше, 1 липня, стало відомо, що 25-річного Федотова затримали в Петербурзі біля льодової арени «Купчино». Хокеїста відправили до військкомату на Загородньому проспекті, де за кілька годин йому стало погано. Після цього його шпиталізували.

Адвокат розповів, що не має інформації про нинішнє самопочуття Федотова. За словами Пономарьова, у військкоматі було проведено медичну комісію, на якій хокеїст запропонував надати медичні документи, які свідчать про те, що у нього «є проблеми з хребтом і зі стопами з дитинства», однак всі його скарги були проігноровані.

Читайте також: Призупинення членства росії та білорусі у міжнародних федераціях ініціювали понад 30 країн

Іван Федотов раніше виступав за клуби «Нафтохімік», «Салават Юлаєв» і «Трактор». З 2021 року він грав за московський ЦСКА. У травні стало відомо про підписання Федотовим контракту з клубом "Філадельфія Флайєрз" Національної хокейної ліги (НХЛ). Очевидно, це стало приводом для екстреного відрядження його до армії.

Сєвероморськ - це головна військово-морська база Північного флоту росії, що розташована у Заполяр'ї, неподалік Мурманська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-