Гутцайт взяв участь у вечорі європейського спорту у Брюсселі

Гутцайт взяв участь у вечорі європейського спорту у Брюсселі

Укрінформ
Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт взяв участь у традиційному вечорі європейського спорту, що відбувся у Брюсселі.

Серед почесних гостей заходу були присутні Єврокомісар з питань інновацій, досліджень, культури, освіти та молоді Марія Габріель, президент Європейських олімпійських комітетів Спірос Капралос та інші представники європейського спортивного руху, передає Укрінформ. 

З відеозверненням до учасників звернулися президент Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах та президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.

Гутцайт обговорив з представниками європейської спортивної спільноти питання підтримки спортивного руху України в умовах російської військової агресії та надання допомоги представникам олімпійського руху України.

Читайте також: Гутцайт закликав продовжити бойкот російських і білоруських спортсменів

Крім того, міністр зустрівся з українськими спортсменами - членами комісій атлетів НОК та ЄОК і провів консультації з метою координації зусиль щодо продовження санкційного тиску на країни-агресори, зокрема з метою відсторонення спортсменів рф і білорусі від міжнародних змагань, скасування міжнародних спортивних заходів у цих країнах, виключення їхніх представників з органів управління міжнародних федерацій.

Фото: mms.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-