Бубка виступив на Спортивному форумі ЄС у Ліллі

Бубка виступив на Спортивному форумі ЄС у Ліллі

Укрінформ
Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка взяв участь у Спортивному форумі Європейського союзу, що проходить у французькому місті Лілль.

Під час сесії «Солідарність з Україною - внесок спорту» очільник вітчизняного НОК вкотре наголосив на безпрецедентній солідарності навколо України та нашого олімпійського руху, передає Укрінформ.

Бубка також відзначив величезну допомогу міжнародних спортивних федерацій, спортивних організацій, НОКів та Міжнародного олімпійського комітету, який створив Фонд солідарності для підтримки українських спортсменів та наполегливо рекомендував запровадити санкції проти представників країн-агресорів.

«Президент МОК запевнив нас, що відсторонення усіх, хто підтримує війну, мають залишатися в силі. Моніторинг подібних проявів триватиме й надалі. Дуже важко порахувати, скільки мільйонів ми отримали у вигляді різної допомоги нашим спортсменам, нашим дітям, нашій країні - і ми надзвичайно вдячні за все це.

Я ще раз хочу звернути увагу на важливість нашої солідарності. Як олімпієць, знаю, що наші цінності, наша єдність - це ключ до спільного успіху. Протягом багатьох років я бачив достатньо прикладів прояву олімпійської солідарності, але та солідарність, яку ми бачимо нині щодо України - це просто неймовірно. Дякую усім за підтримку. Ми обов’язково переможемо, подолаємо усі виклики, адже ми робимо це разом. І пам’ятайте, Україна - це Європа», - сказав президент НОК України.

Читайте також: Бубка зустрівся з українськими атлетами, які тренуються в Албанії

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 114-й день.

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-