Баскетбол 3х3: українці виграли рейтинговий турнір у Франкфурті

Баскетбол 3х3: українці виграли рейтинговий турнір у Франкфурті

Укрінформ
Чотверо гравців збірної України з баскетболу 3х3 посіли перше місце на рейтинговому турнірі 3x3 LOTTO Hessen-Tour 2022 Tour Stop Frankfurt у місті Франкфурт (Німеччина).

Українська команда (Антон Давидюк, Андрій Кожем'якін, Іллі Немцу та Владислав Фролов) під керівництвом тренера Олександра Кодоли виграла усі шість ігор, передає Укрінформ. 

В 1/2 фіналу наші баскетболвсти здолали збірну Німеччини U23 з рахунком 18:11, а у фіналі перемогли нымецьку команду U21 - 21:15.

Читайте також: Баскетбол 3х3: юніорські збірні України зіграли на турнірах у Європі

«У півфіналі протии молодіжної збірної Німеччини, попри великий відрив, було непросто, - розповів Олександр Кодола. - Німці показали добру гру, у них чудові габарити та гарна фізична готовність. Але наші хлопці за дві хвилини до кінця гри взяли гору над опонентом за рахунок захисту та грамотної гри у нападі. У фіналі першу половину ми не могли відірватись далеко, команда з Німеччини непогано захищалася. Підсумковий результат був на нашу користь за рахунок грамотних рішень та результативних завершень атак. Хочу подякувати хлопцям за те, що боролися на кожному сантиметрі майданчика».

Фото: fbu.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-