Баскетбол 3х3: юніорські збірні України зіграли на турнірах  у Європі

Баскетбол 3х3: юніорські збірні України зіграли на турнірах у Європі

Укрінформ
Збірні України U-18 з баскетболу 3х3 продовжують готуватись до офіційних міжнародних стартів.

Наші юніорські команди зіграли на міжнародних турнірах в Європі, передає Укрінформ.

Чоловіча команда України U18  виступила у Братиславі (Словаччина). Хлопці, в складі Олександра Дюпіна, Максима Гулі, Ростислава Кабанова та Владислава Семерича, зіграли у в двох категоріях: U18 та Elite. Наша команда U18 посіла перше місце, а в категорії Elite українці вийшли з підгрупи і програли в 1/8 фіналу.

Українські команди також взяли участь у турнірі в чешському Брно, де в категорії Elite дійшла до чвертьфіналу.

Жіноча збірна України U18 у складі Дар'ї Кононученко, Каріни Панчук, Тетяни Ткаченко, Анастасії Венжик і команда «Франківськ» (Ксенія Афанасьєва, Христина Філевич, Оксана Молова, Ольга Сивакова) також зіграли у Братиславі. 

«Франківськ» дійшов до фіналу, де поступивсяь першій збірній Чехії - 10:19, яка проводить підготовку до чемпіонатів світу та Європи. У півфіналі команді чешок програла й наша жіноча збірна - 10:21 (в чвертьфіналі дівчата переграли національну збірну Австрії, яка готується до ігор Ліги націй). 

Після цього обидві українські команди перебрались до Польші, де виступили на турнірі у Познані. «Франківськ» виграв чотири матчі у групі, а у фіналі (19:15) переміг клуб Kizowniki. Жіноча збірна України U18 стала третьою, вигравши два матчі з чотирьох на груповому етапі.

Читайте також: Баскетбол 3х3: Україні не вдалося пробитися на Євро-2022

Як повідомлялося, чоловіча та жіноча збірні U18 візьмуть участь у фінальній частині чемпіонату світу, який пройде 22-29 серпня в угорському місті Дебрецен. 

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-