У Німеччині спеціальний фонд зібрав 250 тис євро для українських атлетів

У Німеччині спеціальний фонд зібрав 250 тис євро для українських атлетів

Укрінформ
Очільник НОК Сергій Бубка та заступник директора Олімпійської солідарності Памела Віпон зустрілися з президентом Олімпійської спортивної конфедерації Німеччини Томасом Вайкертом. 

Учасники зустрічі обговорили подальшу підтримку українських спортсменів під час війни з боку німецької сторони. Нині на тренувальних зборах у Німеччині перебувають понад 160-ти наших атлетів, передає Укрінформ.

За ініціативи німецьких спортивних асоціацій та Томаса Вайкерта у спеціальний фонд допомоги нашим спортсменам, які знайшли притулок в Німеччині, вже зібрано 250 тисяч євро. Ці кошти йдуть на допомогу українським атлетам напряму.

Олімпійська спортивна конфедерація Німеччини також веде перемовини зі своїм урядом про фінансову підтримку подальшого перебування українських спортсменів в країні. 

Читайте також: НОК та Фонд солідарності МОК організували штангістам збір у Кончі-Заспі

Конфедерація вважає своїм обов'язком надати повний доступ до тренувальних баз, аби наші топові атлети мали можливість продовжувати виступати на міжнародному рівні.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії триває 64-й день.

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-