Гутцайт: Після війни МОК надасть Україні кошти на будівництво інфраструктури та спортклубів

Гутцайт: Після війни МОК надасть Україні кошти на будівництво інфраструктури та спортклубів

Укрінформ
Український спорт продовжують підтримувати в усьому цивілізованому світі, а спорт агресора все більше занепадає. 

Протягом останніх днів міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт та президент МОК Сергій Бубка мали низку зустрічей, зокрема з очільником МОК Томасом Бахом, який запевнив, що  що після закінчення війни наша країна отримає кошти на будівництво інфраструктури та спортивних клубів, передає Укрінформ. 

Зустріч з Томасом Бахом пройшла у Лозанні. На ній обговорили подальші санкції проти рф та білорусі.

«Ми чітко налаштовані на те, щоб агресор та його «помічники» отримали максимальні санкції в усіх сферах. Очільник МОК повністю солідарний з нами та підтримує санкції проти будь-якого представника олімпійського співтовариства, який заохочує до військових дій проти України. Також ми обговорили питання виділення додаткової фінансової підтримки для наших спортсменів. Томас Бах запевнив, що після закінчення війни (та нашої перемоги!) будуть надані кошти на будівництво інфраструктури та спортивних клубів», - зазначив Вадим Гутцайт.

Читайте також: Гутцайт і Бубка завітали до вітчизняних атлетів, які тренуються в Італії

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії триває 59-й день.

Фото: mms.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-