Гутцайт і Бубка завітали до вітчизняних атлетів, які тренуються в Італії

Гутцайт і Бубка завітали до вітчизняних атлетів, які тренуються в Італії

Укрінформ
Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт та президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка завітали до вітчизняних спортсменів, які нині тренуються в Італії.

У зустрічі у тренувальному центрі НОК Італії (CONI) «Джуліо Онесті» взяли участь фехтувальники на чолі з олімпійською чемпіонкою Ольгою Харлан, веслувальники та тхеквондисти, а також президент CONI Джовані Малаго, генеральний секретар у справах спорту в італійському уряді Валентина Веццалі, керівники національних федерацій Італії з веслування, фехтування та тхеквондо, передає Укрінформ. 

Італійці взяли на себе усі витрати на проживання та можливість безстрокових тренувань 500 українців в таких видах спорту: дзюдо, сучасне п'ятиборство, баскетбол, тхеквондо, академічне веслування, кульова стрільба, хокей на траві, кінний спорт, веслування на байдарках і каное, водні лижі, гандбол, плавання, фехтування, велоспорт, тріатлон, футбол, теніс, спортивна гімнастика, хокей з шайбою, легка атлетика.

Читайте також: 500 українських спортсменів з 20 видів спорту тренуватимуться в Італії

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії триває 57-й день.

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-