Івано-Франківський спортсмен Дичук продав дві свої золоті медалі, аби допомогти ЗСУ

Івано-Франківський спортсмен Дичук продав дві свої золоті медалі, аби допомогти ЗСУ

Укрінформ
Івано-Франківський спортсмен НФК «Ураган», лідер молодіжної збірної Олександр Дичук продав на аукціоні дві свої золоті медалі, аби допомогти ЗСУ.

Про це Олександр Дичук повідомив у ефірі місцевого радіо «Вежа» , передає Укрінформ.

«Я виставив на аукціон медаль чемпіонату України сезону 20/21 та медаль володаря Кубку України сезону 19/20. Це була сама перша моя золота медаль. Коли з нею прощався, було сумно», - зізнався Дичук.

За його словами, дві золоті медалі придбала жінка з Італії за 750 Євро. Їй уже відправили золоті трофеї, а кошти Дичук переказав для ЗСУ. Каже, за них військові планували придбати тепловізори у Франції.

Читайте також: Росіянина Северюхіна вигнали з команди за нацистське вітання

«Майже всі гравці НФК «Ураган» виставили на благодійний аукціон свої футболки, аби зібрати кошти для військових», - зазначив Дичук.

Олександр Дичук – 20-річний спортсмен НФК «Ураган» з міста Городенка. Футболом займається з 6 років. За НФК «Ураган» грає 5 років поспіль. Організувати благодійний аукціон футзалісту допомогла його сестра.

НФК «Ураган» створений 25 жовтня 2002 року. Ініціатором та співзасновником клубу є ВАТ «Прикарпаттяобленерго», а також міська влада та УМВС України в Івано-Франківській області. У вересні 2003 року при НФК «Ураган» створено дитячо-юнацьку секцію з міні-футболу.

24 лютого через введення в Україні воєнного стану Асоціація футзалу України призупинила проведення усіх всеукраїнських і регіональних змагань.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-