Презентували олімпійське меню зимових Ігор-2022

Презентували олімпійське меню зимових Ігор-2022

Укрінформ
Організатори XXIV зимової Олімпіади у Пекіні-2022 презентували меню, яке подаватимуть спортсменам під час Ігор.

Як повідомляє пресслужба Національного олімпійського комітету України, меню складатиметься з 678 страв, передає Укрінформ.

Дане меню схвалене Міжнародним олімпійським комітетом і було розроблене з урахуванням різноманітних харчових потреб спортсменів, а також з урахуванням релігійного різноманіття.

Щодня для спортсменів в трьох змагальних кластерах: Пекіні, Яньцині та Чжанцзякоу будуть доступні близько 200 страв.

Зимові Олімпійські ігри 2022 року збігаються з фестивалем весни в Китаї, і їжа з різних регіонів країни дозволить учасникам зі всього світу повністю відчути національну кухню господарів змагань.

Обслуговування під час Ігор передбачатиме суворе дотримання карантинних норм, зокрема, в обідніх зонах будуть надаватися маски, рукавички та дезінфікуючі засоби. Інтелектуальні дезінфекційні пристрої, температурні тести та керовані роботи також будуть використовуватися для полегшення заходів щодо запобігання COVID-19.

Оскільки Пекін декларує проведення зелених Олімпійських ігор, посуд в обідніх зонах буде біорозкладний. Задля підвищення доступності буде передбачене дублювання меню шрифтом Брайля та безбар’єрний доступ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-