Андрій Шевченко: Нинішня мета «Дженоа» - залишитися у Серії А

Андрій Шевченко: Нинішня мета «Дженоа» - залишитися у Серії А

Укрінформ
Український головний тренер «Дженоа» Андрій Шевченко дав свою першу пресконференцію в італійському футбольному клубі.

Новий наставник генуезців зокрема зазначив, що мета його команди - залишитися у Серії А і що для цього доведеться добре попрацювати на трансферному ринку, повідомляє TUTTOmercatoWEB

«Хочу подякувати керівництву та проекту «Дженоа», що повернули мене до Італії, країни, з якою маю особливі стосунки. Сподіваюся продовжити кар'єру тут як тренер. «Дженоа» - це проект, який мене дуже хвилює. Наша мета номер один - зіграти в Серії А й наступного року. Єдиний спосіб, який допоможе досягти цього - працювати. Я зроблю все можливе для досягнення результату. Команду потрібно посилити, і тому, гадаю, нам доведеться добре попрацювати на трансферному ринку. Необхідно досягти такої позиції у турнірній таблиці, коли ми зможемо добре дихати і добре працювати. Тренерська робота в Італії означає вхід у світ футболу. Мати можливість кинути виклик великим фахівцям, які зараз працюють в Італії, - це стимулюючий виклик для мене», - заявив Шевченко.

Він також зазначив, що намагатиметься збалансувати гру «Дженоа».

«Дженоа» історично була дуже агресивною командою, особливо у домашніх матчах. Я намагатимуся збалансувати команду. Нам потрібно мати ідеальний баланс та розуміти наші потреби. У нас буде період тренувань, а потім вступимо у фазу дуже складних та важливих матчів. Ми маємо бути до них готові... Думаю, ця команда має певні характеристики. Нині ми маємо вирішити, за якою схемою «Джеона» може грати краще. Це, зокрема, може бути 3-5-2 чи 4-3-3», - сказав український наставник італійської команди.

Читайте також: Андрій Шевченко заявив, що хотів продовжити роботу зі збірною України

Додамо, що у турнірній таблиці Серії А «Дженоа» йде на 17-у місці. Загалом у вищому дивізіоні чемпіонату Італії виступають 20 клубів.

Фото: tuttomercatoweb.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-