Андрій Шевченко заявив, що хотів продовжити роботу зі збірною України

Андрій Шевченко заявив, що хотів продовжити роботу зі збірною України

Укрінформ
УАФ проігнорувала усі пропозиції тренера щодо пролонгації контракту.

Колишній тренер збірної України Андрій Шевченко заявив, що був готовий продовжувати роботу зі збірною України після Євро-2020, але не отримав від президента УАФ Андрія Павелка жодної пропозиції, передає Укрінформ.

«Думаю, що у всіх є багато питань і головне з них - чому наша команда не продовжила контракт з національною командою. Після Євро-2020 ми вирішили продовжити угоду зі збірною. По приїзду до Києва ми зустрілися з президентом УАФ Андрієм Павелком, де я йому повідомив про це рішення. Він відповів, що не готовий обговорювати цей момент, і я полетів у відпустку. Потім ми зустрілися на фіналі Євро-2020, але жодної розмови про пролонгацію контракту не було.

Читайте також: Шевченко побажав збірній України перемог з новим тренерським штабом

30 липня контракт закінчився, і я про це повідомив в соцмережах. Я ні в якому разі не говорив про те, що йду. Контракт був підписаний саме таким чином, тому що я хотів підбити підсумки після Євро-2020 і зрозуміти, чи варто продовжувати контракт. Ми зі свого боку хотіли продовжувати працювати зі збірною. Я констатую факти. Я за два тижні чув дуже багато розмов і вважаю, що вболівальники, журналісти і вся громадськість повинні знати, як все відбувалося. Зараз із Павелком у нас немає контактів.

За п'ять років наші контракти не мінялися. У контрактах були завжди одні й ті ж цифри. Ще раз. Ми не хотіли йти, ми хотіли працювати далі і продовжити контракт», - сказав Шевченко.

Читайте також: Гравці зворушливо подякували Андрію Шевченку за спільну роботу в збірній

Як повідомляв Укрінформ, новим головним тренером збірної України призначили Олександра Петракова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-