Сьогодні стартує 7-й Кубок Героїв АТО

Сьогодні стартує 7-й Кубок Героїв АТО

Укрінформ
За результатами відбірного етапу 7-го сезону чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО визначилися 24 кращі команди.

Фінальна частина змагань за КУБОК ГЕРОЇВ АТО 2021 стартує з 09:30 4-го жовтня під Києвом в місті Вишневе на Центральному стадіоні. Матчі фінальної частини також гратимуть на НТБ «Динамо» (Київ) у Кончі Заспі та в місті Бровари.

24 найкращі команди Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО сезону 2021 року розподілені на шість груп по чотири команди в кожній. Команди, які зайняли перші та другі місця у своїх групах регіональних дивізіонів ЗАХІД, СХІД, ПІВНІЧ, ПІВДЕНЬ, ЦЕНТР та КИЇВ розмістилися в групах фінальної частини чемпіонату сіяними.

Читайте також: «Слов'янськ АТО» - перший Володар Кубка Захисників України 2021

Склад груп фінальної частини 7-го Кубку Героїв АТО:

13 жовтня зіграють матч за третє місце (12:00) і фінал (14:00). О 16:00 розпочнеться урочиста церемонія нагородження учасників та переможців 7-го сезону чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО 2021 на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Читайте також: «Ягуар» НГУ – переможець Суперкубка Героїв АТО України 2021

14 жовтня о 10:00 біля Михайлівського собору відбудеться Молебен вшанування пам'яті всіх загиблих за Україну в російсько-українській війні.

Організатором та засновником цього чемпіонату вже сьомий рік поспіль є Федерація Футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «Українці Разом» та за підтримки Міністерства у справах ветеранів України, Футбольного клубу «Динамо» (Київ).

Варто зазначити, що Всеукраїнська Футбольна Ліга учасників АТО – це єдиний в Україні чемпіонат з футболу серед учасників та ветеранів АТО/ООС, де участь приймають 100% учасників бойових дій – захисників України. Чемпіонат офіційно внесений в Єдиний календар фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2021 рік.

Читайте також: ФК Ягуар НГУ – володар Кубку Героїв АТО-2020

Цього року у чемпіонаті беруть участь рекордна кількість 98 команд сектора безпеки та оборони України і ветеранів АТО/ООС, а це більше трьох тисяч учасників бойових дій – захисників України.

Всеукраїнська Футбольна Ліга учасників АТО – це постійно діюча та наймасштабніша в Україні з 2015 року програма психологічної і спортивно-оздоровчої реабілітації учасників бойових дій, яка складається із шести регіональних дивізіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-