«Слов'янськ АТО» - перший Володар Кубка Захисників України 2021

«Слов'янськ АТО» - перший Володар Кубка Захисників України 2021

Фото
Укрінформ
У вирішальному матчі зіграли «Маріуполь АТО» і «Слов'янськ АТО».

24 серпня, в день 30-річчя Незалежності України, на стадіоні «Чорноморець» в місті  Одеса, відбувся великий фінал Кубка Захисників України з футболу. У вирішальному матчі «Слов'янськ АТО НГУ» обіграв ФК «Маріуполь АТО ЗСУ – 2:0.

Цей масштабний захід став результатом змагань, в яких брало участь 64 команди та більше 2 000 футболістів-аматорів. Всі вони – ветерани АТО, передає Укрінформ.

22 серпня визначились фіналісти Кубка Захисників України-2021.

ФК «Маріуполь АТО» ЗСУ – ФК «Волинь АТО» – 5:0

ФК «Ягуар» НГУ – ФК «Слов'янськ АТО» НГУ – 1:4

Футбольна ліга учасників АТО – це регулярний чемпіонат України з футболу, який офіційно внесений в Єдиний календар спортивних заходів Міністерства молоді та спорту України на 2021 рік. На сьогодні ліга об’єднує у своїх лавах 98 команд, а це більше трьох тисяч учасників бойових, ветеранів АТО/ООС.

Всеукраїнське об'єднання «Українці Разом» є засновником та постійним партнером «Федерації Футболу учасників АТО», яка з 2015 року проводить змагання з футболу серед ветеранів АТО/ООС. 

 «Українці Разом» — Всеукраїнське об'єднання свідомих і небайдужих українців, що було створено для допомоги захисникам України, які брали/беруть участь в антитерористичній  операції / об'єднаних сил на сході України, та членам їхніх сімей. 

Читайте також: Визначилися півфіналісти Кубка Захисників України-2021

Кубок захисників України відбудеться за сприяння Міністерства у справах ветеранів України та  Української асоціації футболу. Генеральний партнер – Стадіон «»Чорноморець».

Фінал «Кубку Захисників України» - це найважливіша подія у спортивному житті воїнів АТО/ООС, яка повинна знайти відгук також у серцях патріотів України й просто поціновувачів футболу з усієї країни. Запрошуємо усіх містян та гостей Одеси! Вхід на стадіон вільний! 

Футбольні турніри Ліги учасників АТО відбуваються в Україні вже сім років. Це наймасштабніша в нашій країні програма спортивної реабілітації учасників бойових дій і ветеранів АТО/ООС. Організатором та засновником цих змагань є Федерація футболу учасників АТО під егідою та за постійної підтримки Всеукраїнського об’єднання «Українці Разом».

Читайте також: Відбулися матчі 1/8 фіналу першого Кубка Захисників України

Наразі команди Ліги учасників АТО беруть участь у таких турнірах: Кубок Героїв АТО (аналог чемпіонату України), Суперкубок Героїв АТО/ООС України (матч, у якому зустрічаються цьогорічний переможець турніру з минулорічним тріумфатором), Кубок Об’єднаних сил (беруть участь найкращі команди від кожної силової структури) та чемпіонат Європи з футболу серед ветеранів війни. Додаткова інформація на офіційному сайті Федерації футболу учасників АТО football.ukrazom.org та Всеукраїнського Об'єднання «Українці Разом» ukrazom.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-