Президент МОК привітав намір України провести Олімпіаду

Президент МОК привітав намір України провести Олімпіаду

Укрінформ
Володимир Зеленський під час зустрічі у Києві привітав президента Міжнародного олімпійського комітету Томаса Баха з проведенням надзвичайно безпечних та успішних Олімпійських ігор.

Про це повідомляє сайт Президента України, передає Укрінформ.

«Співрозмовники відзначили видатні результати українських спортсменів», - ідеться у повідомленні.

Володимир Зеленський подякував Томасу Баху за довготривалу підтримку українського спорту. Він зазначив, що Україна має намір стати господарем зимових Олімпійських ігор, тож вступить у фазу діалогу з МОК і якнайшвидше направить делегацію до штаб-квартири цієї організації у Лозанні.

«Томас Бах привітав цю ініціативу, «враховуючи чудові спортивні традиції України, а також побачивши надзвичайно вражаючу презентацію сучасної спортивної інфраструктури країни». Україна завжди була опорою олімпійського руху, і президент МОК привітав довгострокову спортивну стратегію нашої держави щодо залучення населення та отримання користі від цінностей спорту», - інформує пресслужба глави держави.

Читайте також: Президент нагородив українських діячів фізкультури та спорту

Як повідомлялося, президент МОК Томас Бах відвідав київський урбан-парк, відкритий на території Національного комплексу «Експоцентр України».

Він зазначив, що поява такого парку допомагатиме людям не лише підтримувати власне здоров’я, а й більше насолоджуватися життям. Крім того, за словами президента МОК, тут можуть починати свій шлях у спорті навіть майбутні олімпійські чемпіони.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-